İLETİSİME GEÇİN

KVKK

Gökçe Pansiyon Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

Sayın Misafirlerimiz,

Gökçe Pansiyon olarak, siz değerli misafirlerimizin kişisel verilerinin korunması konusunda azami hassasiyet göstermekteyiz. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) uyarınca, kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve korunması ile ilgili olarak aşağıdaki hususları bilgilerinize sunarız.

Veri Sorumlusu ve Temsilcisi:

Gökçe Pansiyon, Çağlayan Mh. Vatan Cd. Civelek Sk. No:3 Kağıthane/İstanbul, 0212 296 66 60, [email protected]

Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi:

Kişisel verileriniz, Gökçe Pansiyon ile yaptığınız sözleşmeler, web sitemiz, telefon ve diğer iletişim kanalları üzerinden doğrudan sizden toplanmaktadır. Bu veriler, hizmetlerimizin size sunulması, yasal yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi ve meşru menfaatlerimiz doğrultusunda işlenmektedir.

İşlenen Kişisel Veriler:

Adınız, soyadınız, iletişim bilgileriniz, kimlik bilgileriniz, konaklama bilgileriniz ve diğer hizmetlerle ilgili veriler.

Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları:

Rezervasyon işlemlerinizin gerçekleştirilmesi,

Yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi,

Kaliteli hizmet sunumu ve müşteri memnuniyetinin sağlanması.

Kişisel Verilerin Aktarılması:

Kişisel verileriniz, yasal yükümlülükler çerçevesinde ve KVKK’ya uygun şekilde, yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına ve gerektiğinde hizmet sağlayıcılarımıza aktarılabilmektedir.

Kişisel Verilerin Saklanma Süresi:

Verileriniz, KVKK ve ilgili diğer yasal düzenlemeler çerçevesinde gerekli olan süre boyunca saklanacaktır.

Kişisel Veri Sahibinin Hakları:

KVKK’nın 11. maddesi uyarınca, kişisel veri sahipleri olarak;

Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

İşlenmişse bilgi talep etme,

İşlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Yurt içinde/yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

Eksik/yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,

KVKK’nın 7. maddesi çerçevesinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

Aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemlerle analiz edilmesi sonucu aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Bu haklarınızı kullanmak için Çağlayan Mh. Vatan Cd. Civelek Sk. No:3 34403 Kağıthane / İSTANBUL, +90 212 296 66 60 veya [email protected] üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Gökçe Pansiyon

REZERVASYON YAP
Gökçe Pansiyon’da Özel Bir Deneyim Pansiyon Fiyatına Otel Hizmeti Hemen Ara

TAKİP ET!@Gokce.pansiyon

En İyi Pazarlamacılar; Mutlu Müşterilerdir!🙏🏻Pansiyonumuzdan memnun kalan ve tavsiye eden tüm müşterilerimize teşekkür ederiz!İletişim & Rezervasyon;
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu

En İyi Pazarlamacılar; Mutlu Müşterilerdir!

🙏🏻Pansiyonumuzdan memnun kalan ve tavsiye eden tüm müşterilerimize teşekkür ederiz!

İletişim & Rezervasyon;
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul

#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu
...

Günlük pansiyon ihtiyacınız mı var?✅Uygun fiyat ve maksimum kalite ile sizleri misafir ediyoruz!İletişim & Rezervasyon;
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu

Günlük pansiyon ihtiyacınız mı var?

✅Uygun fiyat ve maksimum kalite ile sizleri misafir ediyoruz!

İletişim & Rezervasyon;
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul

#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu
...

İstanbul'daki eviniz👉🏻 @gokce.pansiyon✅Düşük maliyet, yüksek konfor!İletişim & Rezervasyon;
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu

İstanbul`daki eviniz👉🏻 @gokce.pansiyon

✅Düşük maliyet, yüksek konfor!

İletişim & Rezervasyon;
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul

#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu
...

Yüksek kalite, minimum fiyat ve mutlak müşteri memnuniyeti sunuyoruz!İletişim & Rezervasyon;
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu

Yüksek kalite, minimum fiyat ve mutlak müşteri memnuniyeti sunuyoruz!

İletişim & Rezervasyon;
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul

#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu
...

Pansiyonumuzda girişler parmak izi ile sağlanmaktadır!✅Hırsızlık endişesi yok!
✅Eşya masrafı yok!İletişim & Rezervasyon
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu

Pansiyonumuzda girişler parmak izi ile sağlanmaktadır!

✅Hırsızlık endişesi yok!
✅Eşya masrafı yok!

İletişim & Rezervasyon
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul

#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu
...

Bilirsiniz ki İstanbul’da ev kiralamak zor olmakla beraber masraflıdır. Depozito, güvence bedelleri, aidat,eşya vs. gibi masraflar bunların bazılarıdır. Bunların yanı sıra kurs, öğrenim ve kısa süre konaklamalar için kiralık daire bulmak zor olmakla beraber otellerde çok pahalıdır. İstanbulda pansiyon denilince ilk akla gelen Gökçe Pansiyon çağlayan da hizmetini sürdürmektedir.İletişim & Rezervasyon
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu

Bilirsiniz ki İstanbul’da ev kiralamak zor olmakla beraber masraflıdır. Depozito, güvence bedelleri, aidat,eşya vs. gibi masraflar bunların bazılarıdır. Bunların yanı sıra kurs, öğrenim ve kısa süre konaklamalar için kiralık daire bulmak zor olmakla beraber otellerde çok pahalıdır. İstanbulda pansiyon denilince ilk akla gelen Gökçe Pansiyon çağlayan da hizmetini sürdürmektedir.

İletişim & Rezervasyon
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul

#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu
...

İstanbul'da kalacak yer dendiğinde akla GÖKÇE PANSİYON gelir!İletişim & Rezervasyon
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu

İstanbul`da kalacak yer dendiğinde akla GÖKÇE PANSİYON gelir!

İletişim & Rezervasyon
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul

#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu
...

Günlük, haftalık, aylık konaklama ihtiyaçlarınız için kaliteli ve her bütçeye uygun hizmetlerimiz ile sizleri bekliyoruz!İletişim & Rezervasyon
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu

Günlük, haftalık, aylık konaklama ihtiyaçlarınız için kaliteli ve her bütçeye uygun hizmetlerimiz ile sizleri bekliyoruz!

İletişim & Rezervasyon
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul

#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu
...

Evinize Hoşgeldiniz!🌸Her bütçeye uygun oda seçenekleri ile Gökçe Pansiyon yıllardır sizinle!İletişim & Rezervasyon
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu

Evinize Hoşgeldiniz!🌸

Her bütçeye uygun oda seçenekleri ile Gökçe Pansiyon yıllardır sizinle!

İletişim & Rezervasyon
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul

#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu
...

Eserinin Üzerinde İmzası Olmayan Yegâne Sanatkâr Öğretmendir!Başta, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!💐#gökçepansiyon #istanbul #24kasımöğretmenlergünü

Eserinin Üzerinde İmzası Olmayan Yegâne Sanatkâr Öğretmendir!

Başta, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!💐

#gökçepansiyon #istanbul #24kasımöğretmenlergünü
...

İstanbul'da ev arama süreci, kiracılık zorlukları ve çıkacak ek masraflarla uğraşmayın!👇🏻Gökçe Pansiyon'da👇🏻
📌Fatura ödeme yok!
📌Eşya masrafınız yok!
📌Güvence bedeli yok!
📌Depozito ödeme yok!
📌Temizlik yapmanıza gerek yok!
📌Hırsızlık endişesi yok!Her bütçeye uygun oda seçenekleri ile Gökçe Pansiyon yıllardır sizinle!İletişim & Rezervasyon
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu

İstanbul`da ev arama süreci, kiracılık zorlukları ve çıkacak ek masraflarla uğraşmayın!

👇🏻Gökçe Pansiyon`da👇🏻
📌Fatura ödeme yok!
📌Eşya masrafınız yok!
📌Güvence bedeli yok!
📌Depozito ödeme yok!
📌Temizlik yapmanıza gerek yok!
📌Hırsızlık endişesi yok!

Her bütçeye uygun oda seçenekleri ile Gökçe Pansiyon yıllardır sizinle!

İletişim & Rezervasyon
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul

#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu
...

Her geçen sezon daha da yenilenen ve ihtiyaçlara göre değişiklik gösteren hizmet portföyümüz ile misafirlerimiz için en iyisini hedefliyoruz!İletişim & Rezervasyon
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu

Her geçen sezon daha da yenilenen ve ihtiyaçlara göre değişiklik gösteren hizmet portföyümüz ile misafirlerimiz için en iyisini hedefliyoruz!

İletişim & Rezervasyon
🌍 gokcepansiyon.com
☎️ 0212 296 66 60
📌 Çağlayan Mah. Vatan Cad. Civelek Sk. No:3 – Kağıthane/İstanbul

#gökçepansiyon #gokcepansiyon #istanbul #çağlayan #istanbulhotel #istanbulotelleri #istanbulotel #istanbulpansiyon #pansiyon #konaklama #avrupayakasi #avrupayakasıotelleri #günlükotel #gecelikotel #rezervasyon #çağlayanotel #kesfet #kesfetteyiz #istanbulotelrezervasyonu
...